Veleprodaja

Dobrodošli na stranicu za veleprodaju! Nudimo vam vrhunsku ponudu proizvoda za veleprodajne kupce, omogućavajući vam da proširite svoj asortiman i povećate profit. Naša ponuda uključuje pametne satove, ručne satove, gaming opremu i ostalo, sve po konkurentnim cenama i visokog kvaliteta.

Zašto Odabrati Nas?

1. Širok Asortiman Proizvoda:

  • Nudimo širok spektar proizvoda, od najnovijih modela pametnih satova do pouzdanih kvarcnih satova, kao i gaming opreme i ostalo.

2. Konkurentne Cene:

  • Naše cene su konkurentne i prilagođene veleprodajnim kupcima, omogućavajući vam da ostvarite visoke marže i ostanete konkurentni na tržištu.

3. Kvalitet i Pouzdanost:

  • Svi naši proizvodi su pažljivo odabrani i testirani kako bi zadovoljili najviše standarde kvaliteta. Radimo samo sa proverenim proizvođačima kako bismo osigurali pouzdanost i dugotrajnost naših proizvoda.

4. Fleksibilni Uslovi Kupovine

5. Podrška i Konsultacije:

  • Naš tim stručnjaka je uvek na raspolaganju da vam pruži podršku i konsultacije, pomažući vam da odaberete prave proizvode za vaš posao.

Kako Postati Veleprodajni Kupac?

Da biste postali naš veleprodajni kupac, potrebno je da se registrujete na našem sajtu i popunite obrazac za veleprodaju. Nakon odobrenja, dobićete pristup posebnim veleprodajnim cenama i ponudama.

Registrujte se

Proces Registracije:

  1. Registracija: Kreirajte nalog na našem sajtu i popunite obrazac za veleprodaju.
  2. Verifikacija: Naš tim će pregledati vašu prijavu i odobriti pristup.
  3. Odobrenje: Nakon odobrenja, dobićete pristup veleprodajnim cenama i specijalnim ponudama.
  4. Poručivanje: Možete početi sa poručivanjem proizvoda direktno sa našeg sajta ili putem našeg tima za podršku.

Kontaktirajte Nas

Za sva pitanja ili dodatne informacije o veleprodaji, slobodno nas kontaktirajte putem emaila na prodaja@itrade.rs ili telefonom na 060/3323-861. Naš tim je tu da vam pomogne u svakom koraku.

 

Pridružite se Našem Zadovoljnom Krugu Kupaca

Postanite deo našeg zadovoljnog kruga veleprodajnih kupaca i iskoristite prednosti saradnje sa nama. Vaš uspeh je naš cilj!