RASPRODAJA DO ISTEKA ZALIHA - POPUSTI DO 70% - KUPI SADA -

Podrška 060 3323 861

Besplatna isporuka za porudžbine preko 5.000 RSD

Novosti

Gejming konzole i TV Stick

Sinisha Slavkovski 18 Oct 2024

Unapredite Zabavu: Retro Gejming Konzola i TV Stick Kombinacija sa Android 11

Tražite savršeno rešenje koje kombinuje retro gejming sa modernim mogućnostima strimovanja? Naša Retro Gejming Konzola i TV Stick sa Android 11 je idealno rešenje za sve one koji žele da ponovo prožive klasične igre i uživaju u pogodnostima pametnog TV-a. Uronite u detalje i otkrijte zašto je ovaj uređaj neophodan dodatak za vaš dom.

TV & Game Stick - 8K Ultra HD

Dualna Funkcionalnost: Gejming i Strimovanje u Jednom

Ovaj moćni uređaj funkcioniše kao retro gejming konzola i pametni TV stick u jednom. Sa unapred učitanim klasičnim igrama i pristupom najnovijem Android 11 operativnom sistemu, možete se lako prebacivati između igranja vaših omiljenih retro igara i strimovanja omiljenih aplikacija poput Netflix-a, YouTube-a, Prime Video-a i mnogih drugih.

8K Ultra HD Prikaz za Urnebesno Gejming Iskustvo

Konzola podržava 8K Ultra HD rezoluciju, pružajući vam oštru i jasnu sliku koja oživljava svaki detalj vaše omiljene igre. Uronite u svet klasičnih igara sa vrhunskim vizuelnim prikazom.

Gaming Experience - High Quality Display
Smart TV Interface

Jednostavna Instalacija i Upotreba

Postavljanje uređaja je brzo i lako. Jednostavno povežite uređaj na vaš TV putem HDMI porta, uključite napajanje i povežite se na Wi-Fi mrežu. Nakon toga, preuzmite željene aplikacije i igre direktno sa Google Play Store-a i započnite svoju zabavu!

Dodaci za Kompletno Iskustvo

U paketu dobijate sve što vam je potrebno za potpuno iskustvo: bežične kontrolere, daljinski upravljač i HDMI kabl. Pripremite se za sate i sate zabave, bilo da igrate ili strimujete sadržaje.

Game Box Accessories - Controllers, Remote, and HDMI Cable
Game Box Packaging - 8K Ultra HD Set-Top Box

Za Sve Ljubitelje Gejminga i Strimovanja

Bilo da ste nostalgični gejmer ili jednostavno želite dodatne mogućnosti vašeg pametnog TV-a, ovaj uređaj je savršen izbor za vas. Uz pristupačnu cenu i veliku bazu igara, idealan je za decu, nostalgične igrače, ali i za sve one koji žele multifunkcionalni uređaj u svom domu.

Odaberi opciju

Back In Stock Notification
Proizvod
this is just a warning
Uloguj se
Moja korpa
0 Proizvodi